Over TMPS

Als opdrachtgever wilt u geen risico’s lopen en ook niet te veel tijd en energie steken in een eigen zoektocht naar gekwalificeerd personeel. Tegelijkertijd mogen uw bedrijfsvoering, opdracht of project geen vertraging ondervinden. U hebt al helemaal geen zin in een stroom technici van wie de ene niet in het team past, de andere onvoldoende ervaring heeft en de volgende er met de pet naar gooit. En de kosten mogen natuurlijk ook niet uit de hand lopen.

Wij werven, selecteren en detacheren technische vakmensen in met name elektrotechniek, industriële automatisering, ICT, en metaal. We zoeken, vinden en plaatsen de juiste mensen op de juiste plek. En dat zonder dat de kosten de pan uit rijzen. Onze no-nonsense aanpak biedt vele voordelen voor zowel opdrachtgever als werkzoekende.
Ook voor de niet technische functies binnen uw onderneming kunt u bij TMPS terecht, u kunt hierbij denken aan functies zoals telefoniste, receptioniste, administratief en/of financiele medewerkers, logistieke medewerkers etc.

Juist daarom zit u goed bij TMPS. Onze detaché(e)s staan bij ons op de loonlijst en we kennen onze mensen door en door. Ze zijn geselecteerd op hun flexibiliteit, capaciteit en mentaliteit, dus we weten hoe ze ‘klikken’. We beoordelen altijd persoonlijk in welke omgeving ze worden gevraagd, zodat we tevoren weten in welke bedrijfscultuur en –sfeer ze tot hun recht komen. En hun tarieven zijn ook nog eens euro’s per uur concurrerender.

De TMPS-tarieven
Onze vakmensen worden beloond naar het hoge niveau van hun kennis en kunde. Toch zijn onze tarieven scherper dan elders, omdat we met een slanke organisatie zonder hoge overhead werken. Sterker nog: onze tarieven zijn zelfs bespreekbaar. We investeren namelijk liever in een prettige relatie die is gebaseerd op vertrouwen en continuïteit.

Wijze van werken

TMPS stelt hoge eisen aan haar medewerkers en onze dienstverlening. TMPS is er steeds op uit concrete, tastbare resultaten te boeken. Medewerkers van TMPS hebben de gedrevenheid om zaken gedaan te krijgen en het optimale uit situaties te halen.

Respect en Integriteit
TMPS gaat vertrouwelijk en respectvol om met gegevens van opdrachtgevers en kandidaten en zal geen gegevens openbaar maken zonder toestemming vooraf. Alle medewerkers van TMPS tekenen op verzoek een geheimhoudingsclausule. TMPS houdt zich aan de regels van de wet persoonsbescherming

Service
TMPS staat voor een transparante en resultaatgerichte dienstverlening waarin kwaliteit en verwachtingsmanagement centraal staan. Dit geldt zowel ten aanzien van opdrachtgevers als kandidaten.